QUI SOM

PRESENTACIÓ

La Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria, FISC , és una organització no governamental per el desenvolupament.

Després d’uns anys de treballar al Tercer Món amb diferents projectes, l’any 1994 es va constituir la Fundació. Té personalitat jurídica i plena capacitat d’acció.

La FISC , per tal d'optimitzar persones i recursos estā organitzada en diferents delegacion. Una d'aquestes 10 delegacions som nosaltres, la delegaciķ de Catalunya amb seu a Barcelona i ara estās navegant pel web de la delegaciķ. Si vols contactar amb nosaltres no dubtis en clicar a contacta'ns on trobarās les diferents maneres.   .

 Des de l’inici, la FISC s’ha anat enriquint amb el diāleg constant de les diverses cultures. Amčrica Llatina ens ha aportat una gran riquesa popular i el valor humā dels pobles indígenes. La realitat d’Āsia ens manté en constant diāleg amb altres religions i ens desvetlla a la universalitat. Ens unim a la joventut dels pobles d’Āfrica i ens hi solidaritzem per včncer la marginalitat i l’oblit dels quals tots som còmplices.

 

"El camí és llarg ... tenim il·lusió per continuar"

La FISC és una ONGD reconeguda per:

  • El seu treball rigorós, amb criteris de justícia i amb eficàcia en les seves activitats.
  • La seva incidència social i política en els col·lectius del Sud i del Nord.
  • La seva cooperació amb altres organitzacions: ONGDs, Coordinadores, Empreses i altres organismes amb els quals complementa la seva missió.
  • La seva activa colˇlaboraciķ amb persones voluntàries compromeses en els seus projectes en comú.
  • La valoració que fa de la creativitat i la "consciència crítica" i la responsabilitat en la construcció d’un "Altre món".
 © 2009 FISC - Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria