ESCOLES

ESCOLA LESTONNAC DE BADALONA

BADALONA: Projecte a Nicaragua - Barri NUEVA VIDA
La nostra participació en el Projecte del Barri Nueva Vida de Nicaragua va ser de sensibilització que es realitza des de 4rt. de Primària a 4rt. d’ESO . Es presenta  el projecte fent ús de diferents materials: pdf amb informació, fotografies i 4 videos que donen a conèixer molt bé la realitat. Seguidament hem fet una dinàmica de reflexió i diàleg sobre el que hem vist.

Des de la realitat de les famílies que viuen al barri , no podem fer cap aportació econòmica al projecte, no obstant creiem que la feina de sensibilització és molt important  i constatem que té una bona collida per part de l’alumnat. S’han treballat els valors de la gratitud i d’ajuda als altres – presentant experiències de voluntariat en el país – i fent-los conscients que ells/es també poden fer voluntariat.

ABANS

ARA

A l’entorn de la celebració del DENIP vam tenir l’exposició itinerant sobre els refugiats a la nostra escola. Els grups d’ESO la varen visitar . Prèviament havien treballat el contingut de cada un dels expositors. Va ser una experiència molt enriquidora i que l’alumnat va valorar molt positivament.


 © 2009 FISC - Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria