ESCOLES

ESCOLA LESTONNAC DE MOLLET

FESTA DE LA SOLIDARITAT 2014

Tots sabeu que a Mollet és cada dos anys que fem la festa grossa de la SOLIDARITAT i aquest any no ha tocat ,però això no vol dir que ens oblidem de la FISC , ni molt menys, sinó que fem una sèrie d’activitats tant a nivell de sensibilització treballant valors que fan referència als del projecte triat, com col·laborant activament en la recaptació de diners a través del material de comerç just, la venda de loteria per Nadal i articles de la FISC...


LES BOLES DEL MÓN DE LA FISC, present en el DENIP.

A nivell d’escola vam celebrar el DENIP. I les boles del món de la FISC van ser també protagonistes. Des de l’Equip de Pastoral vam preparar una bola, posant-li ulls i un colom de la pau a dalt. Vam fer una bola per a cada classe, des de P-3 fins a 4rt. D’ESO. Així vam iniciar el dia, amb una pregària per la PAU.
Ens va semblar que era molt simbòlica la presència de la FISC en el dia per la PAU doncs FISC treballa a través dels projectes de Cooperació i Desenvolupament per a la JUSTÍCIA , pas indispensable per aconseguir la PAU.
També vam treballar un article d'en Joaquim Alsina sobre el “ Dia de la PAU “ que ens va ajudar a fer unes bones reflexions sobre el món actual i el nostre paper. Aquest material va anar destinat als alumnes grans de la ESO, mestres i professors.

EL NOSTRE PROJECTE FISC

Aquest és el projecte triat per aquest curs. Al mes d’octubre ja es va presentar al Claustre . El lema té relació amb el que treballarem durant tot el curs 2015-2016 .

 

EDUCACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT: REPTE DE FUTUR UNIVERSAL DE LA FISC- COMPANYIA DE MARIA

A Mollet, com a totes les escoles Companyia de Maria, ens hem posat a reflexionar, treballar i a il·lusionar-nos també amb aquest nou projecte. A part de recollir moltes activitats que ja es feien a l’escola, també ens dóna eines per a pensar i repensar altres de diferents i donar un enfocament molt especial al nostre dia a dia amb els alumnes.

 

 © 2009 FISC - Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria