ESCOLES

ESCOLA LESTONNAC DE TARRAGONA

Projecte República Democràtica del Congo - HERI  KWETU

Com cada any i tenint en compte que per a la nostra escola no “Hi ha festa sense SOLIDARITAT”, el llarg del curs hem fet una sèrie d’activitats de sensibilització en valors  i també per recaptar fons pel projecte HERI KWETO.
Aquest projecte ajuda els infants que són víctimes de la guerra a la R.D. del Congo. Acull 1200 alumnes i treballa també amb les famílies. Alguns dels alumnes pateixen mutilacions per causa de la guerra: ceguesa, sordesa, mutilacions de peus, braços... per les mines, o són nens i nenes sense llar o mancats de recursos familiars. Amb el recaptat amb l’activitat de la RIFA SOLIDÀRIA es podran fer més de setze operacions. Volem agrair molt cordialment els prestigiosos esportistes que tan generosament han signat els dotze premis de material esportiu: Rafael Nadal, Fernando Torres, Oscar Cadiach, l’entrenador del Club Bàsquet Tarragona Berni Alvárez, als quatre campions d’Espanya 2018 del  Club de Judo Vital Esport, als jugadors del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau

 

L’exposició MIRADES va ser una invitació a deixar-nos acaronar i interpel·lar pel missatge de fraternitat, humanitat i vida que expressen les  mirades protagonistes en cadascuna de les fotografies exposades.

 © 2009 FISC - Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria